elinsmedenmalm

Alla inlägg under juni 2011

Av Elin Grace Alexandra - 10 juni 2011 16:43

Hola amigos! 


Sorry för att jag var så konstig igår och att jag inte berättade vad det var som hade hänt igår, det var så att mormor hade fått en hjärnblödning elr nåt sånt och jag blev fett ledsen bara. 


Och när morfar ringde så var han oxå riktigt rädd och ledsen! Så mamma stack iväg med bilen med flera andra av hennes syskon :O Som tur var så hade det inte varit värre än så att hon hade "svimmat" och morfar hade bara överdrivit.


Så, då vet ni iallafall varför jag var så konstig igår ;o

Av Elin Grace Alexandra - 9 juni 2011 16:44

Ja ni ser rubriken och det är just det som har hänt idag. Det känns svårt och samtidigt konstigt att berätta det som har hänt men vill ändå att ni ska kunna veta att jag kanske inte kommer fortsätta att blogga  nu på några dagar, tja det beror helt på hur illa det hela kommer bli. 


Ger inte er läsare full info innan jag själv vet exakt vad det hela innebär. 


Vill bara berätta att jag inte mår så himla bra just nu..


Känns bara väldigt jobbigt inombords av att allt inte är som det borde, och brukar vara. Jag är lite rädd för att allt ont som händer runt omkring mig kommer ta över och att allt det ljusa i mitt liv förstörs av allt hemskt som man får uppleva.


Ni läsare kanske inte förstår helt vad som jag menar men i huvudsak handlar det om att jag är rädd för att förlora speciella personer i mitt liv som jag inte ens hunnit riktigt lära känna helt, och det känns som en stor förlust i livet som jag aldrig kan ändra på nu...


"I eftermiddags ringde mammas mobiltelefon med morfar i luren... han var upprörd och framför allt rädd. Hans röst lät hes och han drog djupa suckningar efter varje ord som han lyckades få fram. 

Det gick en stund och stackars mamma fick först fram ett ansiktsuttryck som jag aldrig förr hade sett förut, sedan brast hennes röst samman och hennes min förändrades skvickt till ett lipande stort sorgset uttryck som skrämde mig. Vad hade morfar sagt som hade gjort mamma så chockad?  

Jag såg hur hon började andas hastigare och jag kunde skymta en stor blöt tår rinna ner från hennes bleka kind.

Mamma började sen till min förvåning att smått skrika någonting i telefonen så hastigt så det nästan var obegripligt, men jag hörde hur hennes röst snabbt hade förändrats till en arg och oförlåtlig tonart.

-Du, nu kommer jag att lägga på, jag ska ringa min bror Peter och du får inte fortsätta med att skylla på mig för allt som jag gör,  lät det som att hon sa och jag tror och det var nog den största delen i vad som jag hörde av deras samtal."


Ni fattar nog inte men det är en märklig känsla som skär inombords och jag kan knappt sitta still!


Detta blev ett långt inlägg, fast ni behöver inte oroa er för att det kommer bli det sista, jag blir bara borta ett tag.


/E

Av Elin Grace Alexandra - 9 juni 2011 08:05

Hej bloggen!

Hann tyvär inte blogga nåt igår=( Om jag ska vara helt ärlig så var jag faktiskt väldigt trött, men nu är jag lite piggare :)

Iaf, idag så ska vi alla i skolan träffas på Björnögården och vi ska orientera -.- Inte så kul alls!

Men får förska att stå ut ;P

Tja nu ska jag gå och fixa mig lite sen så ska pappa skjutsa mig till Björnön.


Ja, hejdå ;)


Ps. Bra låt!


//Elinpelin



Av Elin Grace Alexandra - 7 juni 2011 20:21

Tjoheeejsan!


Ida vare tillbaka till skolan fast vi kommer nt att vara i själva skolan den sista veckan i skolan, vi ska vara ute på olika platser alla klasser tillsammans och idag så skulle vi vara vid Lögarängsbadet klockan 10 så vi hade lite sovmorgon^^


Ja, det var väl kul tyckte jag och passade på att sola lite då oxå ;) Hihi och så klart så fanns det typ ingen skugga att sitta vid utav vi skulle sitta vid höga läktare eller på gräsmattan :O Ja så var man såå smart att man glömde ta med sig solkrämen och nu sitter jag här som en tomat!


Hahaha seriöst överdriver inte! :O Och ont göre! =O


Aja, får väll skylla sig själv när man är så dum som man e!


Jaha, sen bär det väl av mot Lövudden imorn, ja det var det, byebye!


//Elinpelin :*

Av Elin Grace Alexandra - 6 juni 2011 13:28

Tjoohej leverpasteejjj!


Kom just på att det var Sveriges nationaldag idag, hihi glömde typ bort det innan ;P

Ja, idag så har jag och pappsen gått upp tidigt och åkt till löga och hamnen och nu så ska jag, Hanna och pappa dra och spela badminton i sporthallen, ska bli riktigt kul tycker jag :D


Sen så har jag hunnit vara en liten stund tillsammans med Elinn direkt efteråt typ ;P


Aja skriver mer sen hörs!<3


//Elinpelin <3

Av Elin Grace Alexandra - 5 juni 2011 14:52

Tjobree!!  :P


Kom alldeles nyss tillbaka från en liten cykeltur med Hanna,fast det egentligen inte från början var frivilligt xD Haha, nej men mina föräldrar tycker att jag sitter vid datorn alldeles för ofta och vi hade ett litet gräl och till slut slängde dom ut mig och min lillasyrra för att ta en cykeltur :O

Haha, först så var jag ju sur för att jag blev utslängd men sen så gick cykel-delen bra iaf xD

Hahaha, vilken familj va?  


Aja, inte lika tjurig nu då fast tyckte att dom överdrev lite fast venne om jag blivit databeroende eller inte!? ;O

Det kanske finns något vettigt i det som dom säger ibland ändå ;P Hahah låter väl som en idiot men känner mig faktiskt inte helt säker om den saken  



Jaja ska sluta tjattra nu^o^


Bye guys!


//Elinpelin ;)

Av Elin Grace Alexandra - 5 juni 2011 10:19

Hola bloggish,

Vaknade typ för en stund sen och har läst vidare på min bok "Tusen gånger starkare" som jag läst en gång tidigare, tyckte den var riktigt bra så ville läsa den igen.


Ja, nu vet ni vad jag gör just nu iaf ;P Senare på dagen så ska min familj och jag åka och hälsa på min lilla kusin Jennifer, moster Rachel och hennes sambo David, och juste får ju inte glömma min nya lille kusin såklart ;) Fick nämnligen veta för något antal veckor sen att Rachel skulle få ett barn till och jag blev ju förstås väldigt glad och lite nyfiken om den var en liten licka eller pojke, fast det var nog lite för tidigt för att veta än^^ hihi.

Hursomhelst så tror jag det kommer bli jätteroligt att få träffa släkten, och att få leka med världens goaste lilla kusin, hon är ju sååå busig och söt, hihi


Okej hej då så länge alla söta bloggläsare!


Puss&Kram

//Elinpelin

Av Elin Grace Alexandra - 4 juni 2011 15:58

Hej igen allehopa.

Gör ett litet kort inlägg nu bara, det ända som jag egentligen hinner med idag. Snart så kommer mammas jobbarkompisar hit så vi blir runt 18 st i huset ;O Huset blir fullt kan man säga ;P

Ja, hejdå kära bloggläsare<3


Kramkram 


//Elinpelin<3


Klockan

Presentation


Hej och välkommen till min blogg! Jag är en tjej på 14 somrar:') Mina stora intressen som jag har här i livet är att sjunga och att fota! :D I bloggen får ni följa med i min vardag och allt annat som poppar upp ur mitt huvud.:) Hoppas att ni stannar!:)

Fråga här

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7
8
9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Omröstning

Vad tycker ni om min blogg?
 Sådär
 Bra!
 Jättebra!
 Dålig!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besökare

Kontakt

Mejl: 

elinsmedenmalm@hotmail.se

 

 

 

 






 

 

 


Ovido - Quiz & Flashcards