elinsmedenmalm

Alla inlägg den 9 juni 2011

Av Elin Grace Alexandra - 9 juni 2011 16:44

Ja ni ser rubriken och det är just det som har hänt idag. Det känns svårt och samtidigt konstigt att berätta det som har hänt men vill ändå att ni ska kunna veta att jag kanske inte kommer fortsätta att blogga  nu på några dagar, tja det beror helt på hur illa det hela kommer bli. 


Ger inte er läsare full info innan jag själv vet exakt vad det hela innebär. 


Vill bara berätta att jag inte mår så himla bra just nu..


Känns bara väldigt jobbigt inombords av att allt inte är som det borde, och brukar vara. Jag är lite rädd för att allt ont som händer runt omkring mig kommer ta över och att allt det ljusa i mitt liv förstörs av allt hemskt som man får uppleva.


Ni läsare kanske inte förstår helt vad som jag menar men i huvudsak handlar det om att jag är rädd för att förlora speciella personer i mitt liv som jag inte ens hunnit riktigt lära känna helt, och det känns som en stor förlust i livet som jag aldrig kan ändra på nu...


"I eftermiddags ringde mammas mobiltelefon med morfar i luren... han var upprörd och framför allt rädd. Hans röst lät hes och han drog djupa suckningar efter varje ord som han lyckades få fram. 

Det gick en stund och stackars mamma fick först fram ett ansiktsuttryck som jag aldrig förr hade sett förut, sedan brast hennes röst samman och hennes min förändrades skvickt till ett lipande stort sorgset uttryck som skrämde mig. Vad hade morfar sagt som hade gjort mamma så chockad?  

Jag såg hur hon började andas hastigare och jag kunde skymta en stor blöt tår rinna ner från hennes bleka kind.

Mamma började sen till min förvåning att smått skrika någonting i telefonen så hastigt så det nästan var obegripligt, men jag hörde hur hennes röst snabbt hade förändrats till en arg och oförlåtlig tonart.

-Du, nu kommer jag att lägga på, jag ska ringa min bror Peter och du får inte fortsätta med att skylla på mig för allt som jag gör,  lät det som att hon sa och jag tror och det var nog den största delen i vad som jag hörde av deras samtal."


Ni fattar nog inte men det är en märklig känsla som skär inombords och jag kan knappt sitta still!


Detta blev ett långt inlägg, fast ni behöver inte oroa er för att det kommer bli det sista, jag blir bara borta ett tag.


/E

Av Elin Grace Alexandra - 9 juni 2011 08:05

Hej bloggen!

Hann tyvär inte blogga nåt igår=( Om jag ska vara helt ärlig så var jag faktiskt väldigt trött, men nu är jag lite piggare :)

Iaf, idag så ska vi alla i skolan träffas på Björnögården och vi ska orientera -.- Inte så kul alls!

Men får förska att stå ut ;P

Tja nu ska jag gå och fixa mig lite sen så ska pappa skjutsa mig till Björnön.


Ja, hejdå ;)


Ps. Bra låt!


//Elinpelin



Klockan

Presentation


Hej och välkommen till min blogg! Jag är en tjej på 14 somrar:') Mina stora intressen som jag har här i livet är att sjunga och att fota! :D I bloggen får ni följa med i min vardag och allt annat som poppar upp ur mitt huvud.:) Hoppas att ni stannar!:)

Fråga här

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7
8
9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Omröstning

Vad tycker ni om min blogg?
 Sådär
 Bra!
 Jättebra!
 Dålig!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besökare

Kontakt

Mejl: 

elinsmedenmalm@hotmail.se

 

 

 

 






 

 

 


Ovido - Quiz & Flashcards